Scout Out workshopevenement

De basis van de Stichting Scout Out is het tweejaarlijkse workshopevenement Scout Out, dat sinds 2014 wordt gehouden in Groningen en vanaf editie 2018 in Haren. Een zaterdagmiddag vol workshops, chillen bij het kampvuur, een enerverend avondprogramma en een spetterend feest maken de ingrediënten van de Scout Out. En voor de prijs hoef je het niet te laten!

Even in het kort

  • Wat? Scout Out!
  • Dat is? Een workshopevenement voor kaderleden met diner, avondprogramma, feest en ontbrakontbijt op zondag! Dagkaart voor zaterdag mogelijk.
  • Hoe laat? Workshops beginnen rond het begin van de middag
  • Wanneer: sep 2024 (nader te bepalen)
  • Waar: Harense Scoutingeiland (Rollematen, Haren)
  • Opgave? Via SOL (link volgt tz.t.)
  • Workshops: je krijgt van tevoren een keuzeformulier. Net voor de zomer kun je dan doorgeven welke workshops je wilt volgen.

Editie 2022

17/18 september was het na 4 jaar eindelijk weer zover. Na alle eerdere pogingen in 2020 en 2021 die zijn gestrand door het-virus-dat-niet-genoemd-mag-worden was het dan eindelijk weer een feit: de Scout Out 2022! Hét workshopevenement voor kaderleden van Scouting in Noord en Oost Nederland op het Harense Scoutingeiland te Haren. Bijna 20 workshophouders maakten 70 workshops mogelijk. Uit 15 regio’s kwamen 73 deelnemers die een fantastisch weekend hadden!

Meer informatie over de workshops 2022

Wat, waar & wanneer dan?

De Scout Out zal wederom plaatsvinden op het Harense Scoutingeiland op 17-18 september. De inloop van de Scout Out is 13:00u. en om 14:00u. openen we, direct gevolgd door de drie workshoprondes. Na een kleine chill out  gaan we dan aan tafel. Hierna eindigt het programma voor dagdeelnemers. In de loop van de avond volgt dan een gezellig avondprogramma met een knallend feest erachteraan. Zoals je gewend bent kun je zondagochtend genieten van een heerlijk ontbrak-ontbijt met al je lotgenoten.

Wat kost dat?

Bij inschrijving betaal je de dagprijs van € 17,50. Wil je een nachtje blijven voor het avondprogramma, het feest en het ontbijt? Dan kun je dat later aangeven bij je workshopkeuze. Dat kost je 10 euro extra. Workshops zijn inbegrepen bij de prijs*.  Niet inbegrepen zijn barconsumpties: hiervoor kun je barkaarten kopen per 5 consumpties (1,75/consumptie). Parkeren en vervoer van het parkeerterrein naar het eiland is gratis.

* voor sommige workshops kan de organisatie extra kosten rekenen.

Welke workshops zijn er zoal?

We hebben weer een leuk aanbod aan workshops geregeld. Voor het gemak hebben we deze op een rijtje gezet in het overzicht workshops 2022.

Deelnemersvoorwaarden

Deze vind je op de pagina deelnemersvoorwaarden Scout Out 2022.