Scout Out workshopevenement

De basis van de Stichting Scout Out is het tweejaarlijkse workshopevenement Scout Out, dat sinds 2014 wordt gehouden in Groningen en vanaf editie 2018 in Haren. Een zaterdagmiddag vol workshops, chillen bij het kampvuur, een enerverend avondprogramma en een spetterend feest maken de ingrediënten van de Scout Out. En voor de prijs hoef je het niet te laten!

Even in het kort

  • Wat? Scout Out!
  • Dat is? Een workshopevenement voor kaderleden met diner, avondprogramma, feest en ontbrakontbijt op zondag! Dagkaart voor zaterdag mogelijk.
  • Hoe laat? Workshops beginnen rond het begin van de middag
  • Wanneer: 21/22 sep 2024
  • Waar: Harense Scoutingeiland (Rollematen, Haren; onder voorbehoud)
  • Opgave? Via SOL (link volgt tz.t.)
  • Workshops: je krijgt van tevoren een keuzeformulier. Net voor de zomer kun je dan doorgeven welke workshops je wilt volgen.

Editie 2024

21/22 september is het na 2 jaar weer zover. Hét workshopevenement voor kaderleden van Scouting in Noord en Oost Nederland op het Harense Scoutingeiland te Haren. Zo’n 25 workshophouders maken zo’n 75 workshops mogelijk. We hopen natuurlijk weer op bezoekers uit allerlei regio’s!

Meer informatie over de workshops 2024

Wat, waar & wanneer dan?

De Scout Out vindt meestal plaats op het Harense Scoutingeiland. De inloop van de Scout Out is 13:00u. en om 14:00u. openen we, direct gevolgd door de drie workshoprondes. Na een kleine chill out  gaan we dan aan tafel. Hierna eindigt het programma voor dagdeelnemers. In de loop van de avond volgt dan een gezellig avondprogramma met een knallend feest erachteraan. Zoals je gewend bent kun je zondagochtend genieten van een heerlijk ontbrak-ontbijt met al je lotgenoten.

Wat kost dat?

Bij inschrijving betaal je de dagprijs van €20,00. Wil je een nachtje blijven voor het avondprogramma, het feest en het ontbijt? Dan kun je dat later aangeven bij je workshopkeuze. Dat kost je 10 euro extra. Workshops zijn inbegrepen bij de prijs*.  Niet inbegrepen zijn barconsumpties: hiervoor kun je barkaarten kopen per 5 consumpties (1,75/consumptie). Parkeren en vervoer van het parkeerterrein naar het eiland is gratis.

* voor sommige workshops kan de organisatie extra kosten rekenen.

Welke workshops zijn er zoal?

Op een later moment maken we dit bekend. Inspiratie opdoen? Kijk dan in het overzicht workshops 2022.

Deelnemersvoorwaarden

De definitieve voorwaarden voor 2024 zullen hoogstens op detailniveau afwijken van de deelnemersvoorwaarden Scout Out 2022.